top of page

Liivide muru peal oli tore pidu

17 ja 18. augustil pidas Bostoni Eesti Selts oma iga aastased suvepäevad Liivide rannas, Middletown, Rhode Islandis. Peole tuli kokku umbes 75 inimest, kes olid tulnud nii lähedalt kui ka kaugelt. Seltsi rahvas on väga tänulikud Tiina Liivile, et ta nii lahkelt avas oma kauni mereäärse hoovi kaheks päevaks.

Kell 2:00 p.l. olid juba mitmed külalised kohale jõudnud et seda päeva nautida. Paljud käisid meres suplemas, lapsed mängisid ja teised ajasid niisama juttu omavahel, uute ja vanade sõpradega. Sel aastal korraldas Aini Maripuu söögilaua koos mitmete teiste abilistega. Grillil särisesid maitsvad suitsetatud poola vorstid, viinerid ja taimetoitlastele eri burgerid. Peale söömist, David ja Kerly Way korraldasid jälle sel aastal toredaid murumänge milles osalesid lapsed ning vanemad. Noormees Aadu Pirn tegi väljakutse nooremale põlvkonnale et tema isiklikult tahab võistelda laste vastu köieveos. Noormees ei saanud lastekampast jagu ja oli kaunis kiirelt maha seljani tõmmatud! Naeru oli palju!

New Yorgist, tuli kaks külalised kohale, James York, Enterprise Estonia’s uus Director of U.S. Business mis asub New Yorgis ja saunamees Mairo Notton oma uhke Red Hot Saunaga. James York, kes on Brooklyni ‘native’, tutvustas ennast selges eesti keeles. Tema tuli ennast ja Enterprise Estonia Bostoni ja New Englandi eestlastele tutvustama ja saunameest abistama. Red Hot Saun on ehe Eesti saunakogemust, see on auto, mis oli Massachussetsis ühel ajal “fire rescue truck”. Auto sisustus on täielikult ümber ehitatud seedripuust saunaks, mis lõhnab kadaka sarnaselt. Tartus tehtud sauna ahi on sauna südameks ja puuküttega kuuma allikaks. Mario parkis “sauna auto” tagahoovi kase puude vahele ja küttis ahju soojaks. Umbes 20 külalist, nii noored kui täiskasvanud, nautisid fantastilist sauna. Kui saunas istumine läks liiga kuumaks sai üle muru platsi joosta ja merre hüppata et kehad maha jahutada ja siis uuesti sauna minna. Red Hot Sauna uus rekord püstitati sel suvel Bostonis, nimelt olid saunas koos esmakordselt 13 saunalist korraga! Aitäh Jamesile ja Mariole et nad selle pika maa ette votsid ja meile kulla tulid. Ootame neid tagasi

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page