top of page

Baltic Boston Centennial Is Almost Here!!! November 23-25

Kauaoodatud Baltic Boston Centennial on peaaegu siin ja programmi kava on täis huvitavate üritustega:, konsertid, filmide, laste programm, loengud, kunstinäitused ja grand gala ball laupäeva õhtul. Bostoni Eesti Kooli Laste Koor laulavad laupäeva pärastlõunal koos Läti ja Leedu kooli kooridega. Piletid on veel saadaval, nii et ärge edasi lükate!

www.balticboston.com

Kui olete huvitatud, aidates läbi paar tundi siin ja seal on veel võimalus olla vabatahtlikuks, et Balti turg. Teie abi oleks väga teretulnud ka! Palun võtke ühendust: anastassiakolde@gmail.com

___________________________________________________________________________________________

The long awaited Baltic Boston Centennial is nearly here and the program if full of wonderful events, films, lectures, concerts, art shows, and grand gala ball on Saturday night. Boston Estonian School Choir will be singing on Saturday afternoon along with the Latvian and Lithuanian School Choirs. Tickets are still available, so don't delay!

www.balticboston.com

If you are interested in helping out for a few hours here and there, there is still opportunity to volunteer that the Baltic Marketplace. Your help would be greatly appreciated too! Please contact: anastassiakolde@gmail.com

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page