top of page

BES 2020 Üldkoosoleku päevakord / Annual Meeting Agenda


2020 BES Aastakoosolek (PowerPoint) - ( View Now | Download )

2020 BES Aastakoosolek (PDF) - ( View | Download)

2020 BES Annual Meeting Agenda - (Info)

Tere tubli BESlane,

On aeg, et korraks jälle maha istuda ja üle vaadata BES aasta tegemised. Tulenevalt hetkeolukorrast viime ka meie meetingu läbi virtuaalkeskonnas Zoom. Saame kokku 17.mai kell 4pm. Manusena on kaasas Päevakord ning slaidid, kus leiad ka täpse selgituse kuidas zoom keskkonda sisse logida. Palume, et valmistaksid lihtsad ja selged küsimused ette aegsasti, et kohtumine liiga pikaks ei veniks.

Hello,

It is time again to sit down and look back to our year as a society. Due to the current situation we are going to meet via zoom.us on May 17th at 4pm. From the attements added you can find more information on how to exactly join the virtual meeting. Be ready to ask simple and clear questions to make sure that the meeting isn't going to be long.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page