top of page

Boston Eesti Seltsi suvepäev - Boston Estonian Society summer picnic

Boston Eesti Seltsi suvepäev - Boston Estonian Society summer picnic

Please mark your calendars now for our annual summer picnic - Saturday August 27th. As in past years, we will gather at the Liiv's beautiful waterfront home in Rhode Island. Food, games, swimming, volleyball, beach campfire and more. For more information, please contact us at info@bostoneesti.org _________________________________________________________________________________ Palun märkige kalendri varakult - Seltsi suvepäev toimub laupäeval 27. augustil Nagu on olnud tavaks viimastel aastatel, me koguneme perekond Liiva ilusa mereäärses koduõuele Rhode Islandis. Kavas on söömine, vestlemine, lapsemängud, võrkpall, lõketuli ja võibolla isegi rahvatantsu. Pange 27. august nüid kalendrisse. Kui tahate rohkem infot, palun kirjuta meile : info@bostoneesti.org

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page